Πολιτική Αποστολών

Αποστολές εντός Ελλάδος 
 
H εταιρεία μας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα εμπορεύματα που σας ενδιαφέρουν. Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν από την ολοκλήρωση και την πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στα καλάθι αγορών για τις αγορές από το site μας ή για αγορά από τα marketplaces. Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική με πρόσθετες χρεώσεις για πακέτα άνω του 1 κιλού και παράδοση πανελλαδικά σε 1-3 εργάσιμες

Έξοδα αποστολής και αντικαταβολής

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕ, με παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το 1 κιλό βάρος. Για επιπλέον του ενός κιλού η χρέωση για την αποστολή του δέματος ανέρχεται στα 9,5 ευρώ . 
Το κόστος αντικαταβολής περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές. Σε περίπτωση που θα επιλέξεται διαφορετική Εταιρεία ταχυμεταφοράς θα επιβαρυνθείτε το κόστος παραλαβής που θα σας χρεώσει η εκάστοτε εταιρεία κατά την παράδοση  
 
Γενικά 

-Η παραγγελίες λαμβάνονται εικοσιτέσσερις ώρες από εμάς (site ,με εμαιλ, τηλεφωνικά) η από τα συνεργαζόμενα marketplaces, επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη  από Δευτέρα-Σάββατο έως 9:30 -16:00 . Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα και αργίες επεξεργάζονται τις επόμενες 1-2  εργάσιμες ημέρες  
-Το ωράριο παραδόσεων στον χώρο σας από τις ταχυδρομικές μεταφορές είναι συνήθως 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού. 

Ισχύς παραγγελιών 

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες από την λήψη τους.  
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερόμενα: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσφορά του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται και θα επιστρέφονται τα χρήματα που έχουν καταβληθεί. 
Οι παραγγελίες που δεν έχουν εξοφληθεί (για παράδειγμα αυτές που αποστέλλονται με αντικαταβολή, θα ακυρώνονται αυτόματα και δίχως άλλη ενημέρωση, με την συμπλήρωση 3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήψης της παραγγελίας. 


Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 

Η παράδοση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε από την προσφορά των προϊόντων, τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί, την προσφορά μεταφορικών μέσων. 
Ενδεικτικά οι παραγγελίες που καταχωρούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατά βάση παραδίδονται στους μεταφορείς εντός μίας εργάσιμης ημέρας, υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα και ο συνήθης χρόνος παράδοσης στο σημείο που μας έχετε υποδείξει από τον μεταφορέα είναι κατά κανόνα 1-3 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδος  
Τέλος, η εταιρεία μας, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της ή λόγω ανωτέρας βίας ή λόγω συνθηκών εκφεύγουν της καθημερινής κανονικής συναλλακτικής δραστηριότητας. 
 
Αποστολές Εξωτερικού

Οι παραγγελίες λαμβάνονται και αυτές εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο από το site μας η από τα συνεργαζόμενα marketplaces επεξεργάζονται μετά από 1 εργάσιμη  από Δευτέρα έως Σάββατο 9:30 -16:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα και αργίες επεξεργάζονται τις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες. 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες από εξωτερικό 

Ο εκτιμώμένος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και για άλλες χωρές της Ευρώπης μέχρι το σημείο εκτελωνισμού. 
Δεν γίνομαι αποστολές σε χώρες εκτός της Ευρωπαικής Ηπείρου εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και μετά από συννενόηση .